Gourmetten Lexmond

Gaat u gourmetten met vrienden of familie in Lexmond, Meerkerk, Vianen of omgeving? Maar heeft u weinig tijd om een gourmetavond voor te bereiden? Dan zit u bij Slagerij Molenaar goed. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een goed verzorgde avond gourmetten met heerlijk kwaliteitsvlees. Kies het gewenste pakket en eventuele uitbreidingsmogelijkheden en geniet van een heerlijk diner.

Onbezorgd gourmetten bij u in Lexmond, Meerkerk of Vianen

Organiseert u een gezellige avond en gaat u gourmetten? Dan wilt u er zeker van zijn dat uw avond tot in de puntjes is verzorgd. Bij Slagerij Molenaar in Lexmond heeft u verschillende mogelijkheden als u gaat gourmetten. U ontvangt uw gourmetvlees, zoals kogelbiefstuk en varkensschnitzel, op een mooi opgemaakte schaal. Daarbij zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Zo bestelt u altijd een pakket dat voldoet aan de wensen van u en uw gasten. Wilt u het liever in decoratieve zwarte bakjes ontvangen waarin de verschillende vleessoorten per stuk verpakt zijn? Dan kiest u voor het ‘nieuwe gourmetten’.

Profiteer van diverse voordelen met het ‘nieuwe gourmetten’

Deze voordelen vertellen wij u graag. Zo staat Slagerij Molenaar voor kwaliteit en service. Daarom eet u tijdens een avond gourmetten in Vianen, Meerkerk of omgeving alleen vlees dat aan hoge eisen voldoet. Daarnaast ontvangt u het vlees in decoratieve zwarte bakjes. Dit is een mooie toevoeging op tafel en bovendien erg overzichtelijk. Daarnaast is het vlees per soort hygiënisch verpakt. De bakjes zijn goed stapelbaar, wat ervoor zorgt dat uw pakket gemakkelijk te vervoeren is. Heeft u aan het eind van uw gourmetavond nog vlees over? Dan kunt u het gemakkelijk opbergen in de koelkast.

Maak uw wensen kenbaar

Staat de datum vast en kijkt iedereen al uit om bij u in Meerkerk, Vianen of Lexmond te komen gourmetten? Neem dan contact met ons op via 0347-341261 om uw wensen door te geven. Bij vragen of voor meer informatie over onze specialiteiten zijn wij ook bereikbaar via eerdergenoemd telefoonnummer.

Bekijk ook eens:

Gourmetten Lexmond | Slager Vianen | BBQ Meerkerk | Catering Leerdam
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Uitstekende service
  • Innoverend
  • Complete verzorging

Zie onze BBQ producten

Bekijken

Contact opnemen

Contact