BBQ Gorinchem

Wilt u een BBQ bestellen en deze bij u in Gorinchem laten bezorgen? Omdat u iets te vieren heeft of op een warme zomeravond de BBQ wilt aansteken? Slagerij Molenaar zorgt ervoor dat u geniet van een goed verzorgde en heerlijke BBQ met kwaliteitsvlees. Kies het gewenste pakket en wij bezorgen hem in overleg bij u thuis of op een andere locatie.

Kwaliteitsvlees op de BBQ bij u in Gorinchem

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij leveren dan ook alleen maar vlees dat aan hoge eisen voldoet en waarvan wij als slagerij zeker zijn dat de kwaliteit gewaarborgd is. Het assortiment is zeer uitgebreid en kan volledig naar wens worden aangepast. De klant is hierin koning. Als u BBQ wilt bestellen in Gorinchem of omgeving bent u dus aan het juiste adres bij ons.

Maak een keuze uit verschillende pakketten

Organiseert u een BBQ met vrienden en familie? Dan wilt u zeker zijn dat dit tot in de puntjes wordt verzorgd. Dan zijn goed vlees en de bijbehorende kwaliteit en service belangrijke pijlers. Bij Slagerij Molenaar in de buurt van Gorinchem heeft u verschillende mogelijkheden zodat u altijd een BBQ kunt bestellen die voldoet aan alle wensen. Denk bijvoorbeeld aan:

De mogelijkheden bespreken? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot het bestellen van uw BBQ in Gorinchem? Neem dan contact met ons op. Telefonisch bereikt u ons via 0347-341261. Wij staan u graag te woord en samen bekijken we de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor u!

Bekijk ook eens:

BBQ Gorinchem | BBQ pakket Nieuwegein | Barbecue Nieuwegein | BBQ IJsselstein
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Uitstekende service
  • Innoverend
  • Complete verzorging

Zie onze BBQ producten

Bekijken

Contact opnemen

Contact