Ons Rundvlees
uit de regio
Ons varkensvlees
van Duroc d'Olives

Ons rundvlees uit de regio

Voor onze rundvleesproducten hebben wij een vaste leverancier uit de regio. De runderen worden bij een vaste kleinschalige slachterij in Meerkerk geslacht. Zo weten wij vanaf het begin de historie van ons vlees en kunnen wij garantie geven van kwaliteit en versheid.

Omdat wij het hele dier kopen, zelf snijden en bewerken, kunnen wij alles leveren: van ossenstaart tot rundertong.

Vrouwelijk dikbilvlees

In onze toonbank vind je veel rundvleesproducten van het vrouwelijke dikbilras. Het vlees heeft een fijnere structuur, is supermals en iets meer doorrregen, wat meer smaak biedt.

Je proeft de kwaliteit!

Onze kip, Boerderijkip

100% Hollands

Hollandse scharrelkip met meer smaak en een beter leven. Dat is waar u voor kiest als u bij ons boerderij kip haalt. De Boerderijkippen zijn van het langzaam groeiende ras de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Boerderijkippen leven in stallen waarin een natuurlijk dag- en nachtritme is gewaarborgd, hebben meer ruimte om te leven en hebben een overdekte vrije uitloop uit de stal.

Ons varkensvlees - Duroc d'Olives

Ons varkensvlees assortiment is vlees van Duroc d'olives. Deze varkens krijgen speciaal voer met onder andere olijfolie, waardoor het vlees heel smaakvol en mals is. Het gebruik van olijfolie in het varkensvoer is tevens positief in de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Voor meer informatie over dit varkensvlees kunt u terecht op www.durocdolives.com.